perjantai 20. syyskuuta 2013

Back to Kabulonga

Olen nyt ihan shokeeraantunut. Netti toimii! Melkein tekis mieli menna Zamtelin toimistoon valittamaan. Olen meinaan ollut siella nyt talla viikolla kolmesti hillumassa ilman suurempia tuloksia. Maksoin hullusti uudesta netista, joka oli 3 kuukauden paketti. Rahoja ei kuulemma voi palauttaa, mutta ko. netti ei myoskaan toimi asuinalueellani...vaikka naapureilla kylla sama netti toimii hyvin...no nyt jostain syysta netti alkoi skulaamaan, toivotaan, ettei ole vain hetkellinen hairio..

Olen siis muuttanut takaisin Kabulongaan Suomi-compoudille ja on kylla kivaa. Jaan kampan suomalaisen O:n ja etelaafrikkalisen S:n kanssa. Samalla tontilla asuu myos paljon muita kivoja tyyppeja ja on saunaa ja uima-allasta ja elainystavia. Yhteensa 4 koiraa ja 3 kissaa. Lempparini on kolmijalkainen koira Tanner. Lisaa kuvamateriaalia tulossa lahiaikoina, kun saan kuvat tahan koneelle.

Kuten skarpeimmat jo huomasivat, tasta tekstista puuttuvat aat ja oot. Hankin eilen uuden koneen. Vuoden vanha MacBookPro mika lie. Tarkoitus oli hankkia viimeinkin Photoshop, mutta niin vaan poistuin liikkeesta koneen kanssa. Silla eihan Photoshoppia nyt pieneen MacBookiin ois voinu laittaa, tassa versiossa onkin paljon isompi ruutu, mika on kuvien editoinnille huomattavasti parempi juttu. Ja tosiaan aiempi MacBookini oli jo yli 4 vuotta vanha ja odotin jo kauhulla, koska se poksahtaa ja vie kaikki kuvat ja muut tiedostot mennessaan. Sain ensimmaisen varoituksen kuukausi sitten, kun akku yllattaen paisui ja alkoi roikkumaan puoliksi koneen ulkopuolella.

Sunnuntaina on Nordic Sports Day ja sita varten ollaankin tassa vahan treenattu...naapureitten kanssa juostu aamu kuudelta lahes 10 kilsan lenkkeja ja siita sitten sukellettu uima-altaaseen. Varmasti ainakin ruotsalaiset voitamme...Nyt otan pari valokuvaa pihalta, jotta voin laittaa ne tanne myohemmin. Koitan myos loytaa lisaa aakkosia. Nyt olen loytanyt vasta å:n ja ø:n, mutta etsinnat jatkuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti